O nama

U pitoresknom ribarskom mjestašcu Klimno (otok Krk), okupana čudesnim bojama netaknute prirode i kristalnog mora, smjestila se Vila Elizabeth.

Apartmane Vile Elizabeth pomno smo uredili vodeći računa o funkcionalnosti i udobnosti. Tako ćete u svakom apartmanu osim kupaonice i kompletno opremljene kuhinje, spavaće sobe i prostora za blagovanje, pronaći i satelitske TV programe i klima uređaj.

Okoliš
Želite li u večernjim satima uživati u prekrasnim zalascima sunca ili se jutrom buditi uz šum mora, nudimo vam apartman s pogledom na more.

Ako više uživate u ranojutarnjem suncu i zelenilu prirode, odaberite apartman s pogledom na prekrasno uređen vrt.

Poslovan ste čovjek koji i tijekom godišnjeg odmora mora kontaktirati sa svojim poslovnim partnerima, ne brinite, na raspolaganju Vam je i telefax i pristup Internetu.

Nakon dana ugodno provedenog na nekoj od obližnjih plaža, možete se na terasi vile ili u sali za goste opustiti uz autohtona vina i domaće specijalitete spremljene na roštilju.

Ukoliko ste se odlučili za aktivni odmor, za Vas smo uredili sportski teren za košarku, tenis, odbojku na pijesku i boće .

Predlažemo da vožnjom na biciklu upoznate naš pitoreskni krajolik i osjetite opojni miris ljekovitih trava, osluhnete mili pjev ptica i žubor mora. Taj jedinstveni doživljaj prirode ostavit će neizbrisiv trag u Vašim čulima…

Našim apartmanima dodijeljena je oznaka Kvarner Family čime smo prepoznati kao provjereno mjesto za odmor uređenog okoliša, ugodno opremljenog interijera, poštivanja tradicije, vjernosti gostiju te doživljaja domaćinskog i obiteljskog ugođaja.
Potruditi ćemo se udovoljiti svim vašim željama i tako učiniti svaki trenutak proveden u Vili Elizabeth nezaboravnim.

Posjetite nas i uvjerite se zašto se gosti stalno k nama vraćaju.


Gdje smo?

Apartmani

WiFi + Kvarner Family

Vila Elizabeth, najam apartmana - Klimno 24 A, Dobrinj (otok Krk, Hrvatska)

© Sadržaj ovih stranica zaštićen je i zabranjeno ga je kopirati.